A megrendelés menete

Kedves Érdeklődő!

A biztosítási ajánlatkérő űrlapokat a KIPRÓBÁLOM menüre kattintás után tudja tanulmányozni és megtapasztalni azok működését. Ha nincs ideje, türelme adatok bevitelével foglalkozni, hanem rögtön az eredményre kíváncsi, akkor nézze meg a KÉPEKET!

Válasszon az alábbi lehetőségek közül!

Meglévő weboldalba beépíthető megoldás   Önálló oldalas csomag 

Itt, az oldal alján is megrendelheti a választott csomagot! A megrendelés gombra kattintás után a Zedality Kft. online áruházába kerül, ahol rövid regisztráció után véglegesítheti a megrendelését. Ha Önálló oldalt választ, akkor itt választhatja ki a színsémát és és itt adhatja meg a választott aldomain nevét is. (pl.: mintapéter.biztositasiajanlatkeres.hu) A megrendelés véglegesítés után az Ön által megadott e-mail címre küldjük a számlát az éves díjról. A számla kiegyenlítése után e-mailben kapja meg a további tudnivalókat. Ha Beágyazható űrlapot választott, akkor az iframeket tartalmazó oldal linkjét, ha Önálló oldalt, akkor pedig annak linkjét és a belépéshez, szerkesztéshez szükséges felhasználónevet és jelszót.

Mindezek után pedig használatba veheti és működtetheti saját online biztosítási ajánlatkérő oldalait áés élvezheti a vele szerezhető előnyoket.

Sok sikert kívánunk munkájához!

 

Beágyazható (iframe)
  • Meglévő weboldal szükséges hozzá
  • 5 űrlap (űrlaponként több módozat)
  • Korlátlan aloldal szerkesztő
  • 1GB tárhely

Válassza ezt a csomagot, ha Önnek már van saját weboldala, és nem kíván élni a másik csomag előnyeivel, mindössze szeretné az űrlapokat a saját oldalán használni.

bruttó 25 400 Ft/ első év

(második évtől 10% kedvezmény)

Megrendelés

Önálló oldal (aldomain)
  • Saját weboldalként használható
  • 5 űrlap (űrlaponként több módozat)
  • Korlátlan aloldal szerkesztő
  • 1GB tárhely

Ha még nincs saját weboldala, ezzel a csomaggal hozzájuthat egy név.biztositasiajanlatkeres.hu végződésű oldalhoz és ezt saját weboldalaként használhatja. Igény esetén saját domainnéven is működtetheti az oldalt.

bruttó 31 750 Ft/ első év

(a második évtől 10% kedvezmény)

Megrendelés